Συνελήφθη 27χρονος σχετικά με την άφιξη μεταναστών στην επαρχία Αμμοχώστου

Συνελήφθη 27χρονος σχετικά με την άφιξη μεταναστών στην επαρχία Αμμοχώστου

​Στη σύλληψη 27χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, μετά την άφιξη 19 μεταναστών, στη θαλάσσια περιοχή Αμμοχώστου.

Σε ανακοίνωση ο Κλάδος Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφέρει πως «​οι μετανάστες, επέβαιναν σε βάρκα, η οποίαεντοπίστηκε, γύρω στις 4μ.μ. χθες, 12 ναυτικά μίλια, νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο. Άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, ανέκοψε τη βάρκα και αφού παρέλαβε τους μετανάστες, τους μετέφερε στο αλιευτικό καταφύγιο Παραλιμνίου».

Σημειώνεται πως «μεταξύ των 19 μεταναστών, ήταν 13 άνδρες, τρεις γυναίκες και τρεις ανήλικοι, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε απέπλευσαν το βράδυ της 15ης Ιουλίου, από περιοχή της Συρίας. Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι πλοηγός της βάρκας ήταν 27χρονος, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση».

Ακολούθως, «οι υπόλοιποι 18 μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας στο Πουρνάρα».

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα πύρινα μέτωπα στην Αττική - Συνεχής ενημέρωση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE