Σήκωσαν μανίκια - Βρήκαν διαχειριστές για μπάσκετ και βόλεϊ

Σήκωσαν μανίκια - Βρήκαν διαχειριστές για μπάσκετ και βόλεϊ

Ανέλαβε επίσημα πριν μερικά 24ωρα το νέο ΔΣ του σωματείου, με επικεφαλής τον Γιώργο Αθηνή.

Έχουν σηκώσει μανίκια, με στόχο να δώσουν λύσεις στα σημαντικότερα θέματα που αφορούν στην λειτουργία των τμημάτων που βρίσκονται υπό την ομπρέλα του σωματείου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν βρει ανθρώπους για να διαχειριστούν τα τμήματα μπάσκετ αντρών και βόλει γυναικών. Προσεχώς θα γνωστοποιηθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Η επίλυση του Κυπριακού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, όπως επανέλαβε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα που η ανάδειξη του Τουφάν Έρχιουρμαν στην τ/κ ηγεσία δημιουργεί μια νέα πολιτική δυναμική.

BEST OF TOTHEMAONLINE