«Μίλησε» η νεκροτομή της 10χρονης που έχασε τη ζωή της μέσα σε πισίνα – Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή της 10χρονης που έχασε τη ζωή της μέσα σε πισίνα – Όσα κατέδειξε

Σε πνιγμό εντός ύδατος οφείλεται ο θάνατος της 10χρονης που εντοπίστηκε νεκρή στον πάτο πισίνας έπαυλης, στην περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων, όπου διέμενε με την 42χρονη μητέρα της, όπως κατέδειξε η νεκροτομή.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, η νεκροτομή επί της σορού της 10χρονης ολοκληρώθηκε στο Νεκροτομείο του ΓΝ Λευκωσίας από τους ιατροδικαστές Ορθόδοξο Ορθοδόξου και Αγγελική Παπέττα και ο θάνατος της οφείλεται σε πνιγμό εντός ύδατος.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε ωστόσο πως αναμένονται και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Για την υπόθεση τελεί υπό εξαήμερη κράτηση η 42χρονη μητέρα της 10χρονης για διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE