Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση η 4χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση η 4χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο το τετράχρονο κοριτσάκι που έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος, στο οποίο διαμένει, το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνου του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου το βράδυ της Πέμπτης η Αστυνομία Πάφου ενημερώθηκε από το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του ΓΝ Πάφου ότι είχε μεταφερθεί ένα κοριτσάκι ηλικίας 4 ετών, το οποίο είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Όπως διαπιστώθηκε, το κοριτσάκι είχε μεταφερθεί από τον 27χρονο πατέρα του, μόνιμο κάτοικο Πάφου και σύμφωνα με τον ισχυρισμό του πατέρα, το παιδί διέλαθε της προσοχής των γονιών του, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 3,5 μέτρων και συγκεκριμένα από το μπαλκόνι διαμερίσματος όπου διαμένουν.

Το 4χρονο κοριτσάκι αρχικά μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα στην βάση του κρανίου καθώς και στο πρόσωπο. Ακολούθως διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε άμεσα στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα σε κρίσιμη κατάσταση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE