ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση η 4χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση η 4χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο το τετράχρονο κοριτσάκι που έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος, στο οποίο διαμένει, το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνου του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου το βράδυ της Πέμπτης η Αστυνομία Πάφου ενημερώθηκε από το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του ΓΝ Πάφου ότι είχε μεταφερθεί ένα κοριτσάκι ηλικίας 4 ετών, το οποίο είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Όπως διαπιστώθηκε, το κοριτσάκι είχε μεταφερθεί από τον 27χρονο πατέρα του, μόνιμο κάτοικο Πάφου και σύμφωνα με τον ισχυρισμό του πατέρα, το παιδί διέλαθε της προσοχής των γονιών του, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 3,5 μέτρων και συγκεκριμένα από το μπαλκόνι διαμερίσματος όπου διαμένουν.

Το 4χρονο κοριτσάκι αρχικά μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα στην βάση του κρανίου καθώς και στο πρόσωπο. Ακολούθως διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε άμεσα στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα σε κρίσιμη κατάσταση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top