Ευτυχισμένη και τρελη είναι για τον γιο της η Γιώτα Κουφαλίδου

Ευτυχισμένη και τρελη είναι για τον γιο της η Γιώτα Κουφαλίδου

Σε λίγους μήνες θα κρατά τον γιό της στην αγκαλιά της και αυτό την κάνει ακόμα πιο ευτυχισμένη και την γεμίζει με αγωνία!

Με αγωνια, αφού όπως και η ίδια ομολόγησε ήθελε πολύ να κάνει αυτό το παιδί. Το προσπάθησε αρκετά και τώρα, κάθε μερα που περνάει κάνει όνειρα για την στιγμή που θα τον κρατήσει στα δυο της χέρια.

Η Γιώτα Κουφαλίδου και ο Στέλιος Έλληνας θα γίνουν γονεις και αυτό τους γεμίζει με ενέργεια, ενώ αυτή η φάση της ζωής τους, τους έχει ενώσει ακόμα πιο πολύ!

Πριν λίγο, η Κύπρια καλλονή, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, ανέβασε μια φωτογραφία με σχολια για το πως αισθάνεται για το νέο μέλος που περιμένει!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE