ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πήρε 8χρονο κι εξαφανίστηκε από την Κύπρο! - Την έκαναν "τσακωτή" στο αεροδρόμιο

Πήρε 8χρονο κι εξαφανίστηκε από την Κύπρο! - Την έκαναν "τσακωτή" στο αεροδρόμιο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ενέκρινε (20/08) διάταγμα προσωποκράτησης σε βάρος Βρετανίδας υπηκόου που είναι ύποπτη για υπόθεση αρπαγής 8χρονου παιδιού.

Η Εγγλέζα καταγγέλθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της, επίσης από την Αγγλία, ότι στις 23 Ιουλίου ταξίδεψε με τον 8χρονο γιο τους για την Αγγλία, χωρίς τη συγκατάθεσή του. Την ίδια ημέρα είχε εκδοθεί διάταγμα σύλληψής της, το οποίο εκτελέστηκε την Τετάρτη (19/08) με την επιστροφή της μάνας στην Κύπρο.

Η τελευταία είχε αφήσει το παιδί τους στην Αγγλία και επέστρεψε στο νησί μας για να κάνει κάποιες διευθετήσεις.

Πλέον αναμένεται η εμπλοκή του υπουργείο Δικαιοσύνης, που θα επιληφθεί της κατάστασης, καθώς υπάρχει καταγγελία σε βάρος της για αρπαγή ανηλίκου.

Εξάλλου, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα 4ήμερης προσωποκράτησης σε βάρος 27χρονου για υπόθεση που αφορά εμπρησμό δυο αυτοκινήτων και σημειώθηκε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής (16/08). Για τον τελευταίο προέκυψε μαρτυρία την Τετάρτη (19/08) οπότε και τέθηκε υπό σύλληψη. Σημειώνεται ότι υπό κράτηση για την ίδια υπόθεση τελεί ακόμη ένα πρόσωπο. Οι δυο άλλοι που είχαν συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων έχουν αφεθεί ελεύθεροι.

Εξάλλου, το ΤΑΕ Λάρνακας  που αυτές τις μέρες είχε πολλή δουλειά φέρνοντας με επιτυχία σε πέρας, όπως καταμαρτυρούν και οι πιο πάνω υποθέσεις, εξασφάλισε διατάγματα κράτησης σε βάρος δυο αλλοδαπών (η μια από το Κονγκό) που είχαν πλαστά έγγραφα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top