Βοήθεια φωνάζει 4χρονο αγγελούδι: Ο Κ.Ορφανός πρέπει να πάει επείγον Γερμανία

Βοήθεια φωνάζει 4χρονο αγγελούδι: Ο Κ.Ορφανός πρέπει να πάει επείγον Γερμανία

Οικονομική ενίσχυση ζητά η οικογένεια του 4χρονου Κωνσταντίνου Ορφανού, για να καταφέρει να μεταφέρει το αγοράκι της σε εξειδικευμένο κέντρο στη Γερμανία για θεραπεία.

Ο Κωνσταντίνος διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα και πρέπει να  διακομιστεί σε ιατρικό κέντρο του εξωτερικού, με το κόστος της θεραπείας να είναι δυσβάστακτο για την οικογένεια.

Νευροβλάστωμα είναι μια ασθένεια, κατά την οποία σχηματίζονται καρκινικά κύτταρα (όγκος)  στο νευρικό σύστημα.

Το αγγελούδι μόλις στα τέσσερα πρώτα χρόνια της ζωής του, του έμελλε να περάσει αυτή τη δοκιμασία και δίνει τη μεγαλύτερη του μάχη. Η ασθένεια του επιβεβαιώνεται από το Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου κρατείται και υποβάλλεται σε εντατική χημειοθεραπεία.

Οι δικοί του άνθρωποι είναι συνεχώς στο πλευρό του. Άρχισαν εκστρατεία μέσω των social media για περισυλλογή χρημάτων. Τα ονόματα τους είναι πιο κάτω και μπορεί να επικοινωνήσετε μαζί τους.

ΧΡΤΣ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE