Καμένα ηλεκτροφόρα καλώδια προκάλεσαν τη φωτιά στο Παλαιχώρι

Καμένα ηλεκτροφόρα καλώδια προκάλεσαν τη φωτιά στο Παλαιχώρι

Καμένα ηλεκτροφόρα καλώδια εντοπίστηκαν στην περιοχή όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στο Παλαιχώρι.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του τμήματος Δασών φαίνεται ότι η πρόκληση της πυρκαγιάς σχετίζεται με καλώδια που τοποθετήθηκαν παράνομα για να κλέβουν ρεύμα.

Σε λίγο κλιμάκια της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας, του τμήματος δασών και της Αστυνομίας θα πραγματοποιήσουν έρευνες στην περιοχή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

Απο την πυρκαγιά απειλήθηκαν σπίτια και υποστατικά και κάηκε έκταση δέκα εκταρίων,καλυμμένη με δασική βλάστηση.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης, για αντιμετώπιση πιθανών αναζωπυρώσεων.

Πηγή: ΡΙΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη η επόμενη βδομάδα: Πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ - Θα δει και τον Μητσοτάκη ο ΠτΔ

Κρίσιμη η επόμενη βδομάδα: Πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ - Θα δει και τον Μητσοτάκη ο ΠτΔ

Κρίσιμη είναι η ερχομένη εβδομάδα για την Κύπρο, αφού θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευσή του ΟΗΕ στην οποία θα συμμετέχει και ο Προέδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE