O Άγιος Βασίλης: κήρυξε πτώχευση λόγω αδυναμίας απόδοσης φόρων

O Άγιος Βασίλης: κήρυξε πτώχευση λόγω αδυναμίας απόδοσης φόρων

To γραφείο του Άγιου Βασίλη στην Φινλανδία κήρυξε πτώχευση, καθώς δε μπόρεσε να καταβάλει τους φόρους που όφειλε στο κράτος έπειτα από μία μεγάλη πτώση που καταγράφηκε στον αριθμό των επισκεπτών από την Ρωσία –καθώς η χώρα πλήττεται από την ύφεση– οι οποίοι αποτελούσαν τους καλύτερους πελάτες του γραφείου.

«Έχουμε μία ακόμη εβδομάδα να βρούμε τα χρήματα. Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε» τόνισε ο Καρινιέμι, η επιχείρηση του οποίου προσφέρει τη δυνατότητα να φωτογραφηθεί κανείς με τον Άγιο Βασίλη έναντι αντιτίμου.

Το Γραφείο του Άγιου Βασίλη, μία από τις πολλές επιχειρήσεις στη Λαπωνία με θέμα τον αγαπημένο άγιο των παιδιών, το επισκέφθηκαν τουλάχιστον 300.000 άνθρωποι πέρυσι και είχε έσοδα σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ.

Οι τουρίστες από την Ιαπωνία πήραν πλέον την θέση των Ρώσων ως οι καλύτεροι πελάτες, καθώς οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Μόσχα για το ρόλο που διαδραμάτισε η Ρωσία στην ουκρανική κρίση και η μεγάλη πτώση στις τιμές του πετρελαίου έχουν πλήξει την οικονομία της Ρωσίας.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE