LIKE ONLINE

Τι δείχνει το μικρό δάχτυλο του χεριού σου για τον χαρακτήρα σου

Τι δείχνει το μικρό δάχτυλο του χεριού σου για τον χαρακτήρα σου

Έχεις παρατηρήσει ποτέ το μικρό δάχτυλο του χεριού σου; Ήρθε η ώρα να το κάνεις γιατί αποκαλύπτει πολλά για τις κρυμμένες πλευρές του χαρακτήρα σου.

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις και τα ψυχολογικά τεστ αποκαλύπτουν πολλά για τη σχέση με τους γύρω μας αλλά και για την προσωπικότητά μας. Το σημερινό τεστ δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να παρατηρήσεις με προσοχή το μικρό δάχτυλο του χεριού σου.

Tο μικρότερο δάχτυλο του χεριού μας αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά μας. Τα στοιχεία που δείχνει για εμάς εξαρτώνται από το ύψος του, δηλαδή αν είσαι ίσο, αν ξεπερνά ή αν είναι μικρότερο από την τελευταία γραμμή του παράμεσου δαχτύλου, δηλαδή του ακριβώς προηγούμενου.

Jenny.Gr

Τι δείχνει το μικρό δάχτυλο του χεριού για την προσωπικότητά του

  • Αν έρχεται στο ίδιο ύψος με τη γραμμή, τότε αυτό δείχνει ότι γνωρίζεις καλά ποιος είσαι. Παίρνεις εύκολα αποφάσεις και λειτουργείς με μεθοδικότητα απέναντι σε όποια δυσκολία σου παρουσιαστεί. Ισορροπείς ανάμεσα στην εξωστρέφεια και την εσωστρέφεια και δείχνεις αφοσίωση στους στόχους σου. Έχεις αυτοέλεγχο και αντιμετωπίζεις με ηρεμία το χάος.
  • Αν ξεπερνά τη γραμμή του προηγούμενου δαχτύλου, τότε αυτό αποκαλύπτει ότι γεννήθηκες με ηγετικές ικανότητες. Η σιγουριά, η αυτοπεποίθηση και η θετική σου ενέργεια είναι στοιχεία που εμπνέουν τους άλλους ενώ έχεις εξαιρετική ικανότητα στην επίλυση των προβλημάτων. Είσαι δημιουργική φύση και έχεις τον τρόπο να πείθεις πάντα τους άλλους με τον δικό σου μοναδικό τρόπο.
  • Αν είναι πιο μικρό από τη γραμμή του παράμεσου, αυτό δείχνει ότι έχεις υψηλή ενσυναίσθηση και κρύβεις πολλή καλοσύνη στην ψυχή σου. Κάποιες φορές δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς ορμητικά συναισθήματα αλλά έχεις την ικανότητα να κατανοείς απόλυτα τις ανάγκες των άλλων. Ξεπερνάς εύκολα εσωτερικές ανασφάλειες και φόβους και είσαι εκεί για να βοηθάς πάντα τους άλλους.

ΠΗΓΗ: jenny.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top