ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Φιλαδέλφεια: Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές του Μιχάλη - Με αυτές ψάχνουν τους δολοφόνους

Νέα Φιλαδέλφεια: Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές του Μιχάλη - Με αυτές ψάχνουν τους δολοφόνους

Οι τελευταίες στιγμές του Μιχάλη Κατσουρή φαίνονται καρέ - καρέ στο οπτικό υλικό που έχει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. και βάσει αυτά αναζητούν τον δολοφόνο του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά τη φονική επιδρομή των Κροατών και Ελλήνων χούλιγκανς το βράδυ της Δευτέρας.

Η ελλααδική ιστοσελίδα protothema.gr φέρνει στη δημοσιότητα το υλικό που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές στη διάρκεια των ερευνών τους. Στο πιο σοκαριστικό στιγμιότυπο, από την κάμερα ασφαλείας του περιπτέρου μπροστά από το οποίο κατέληξε ο Μιχάλης Κατσουρής, φαίνεται ο 29χρονος να κινείται τραυματισμένος με το κράνος του στα χέρια. 

mixalis_katathesii-_2_

 

Περίπου 10 λεπτά αργότερα ο Μιχάλης καταρρέει καθώς από την ακατάσχετη αιμορραγία δεν μπορεί να ισορροπήσει. Άγνωστο άτομο που βρίσκεται μαζί του προσπαθεί να τον κρατήσει όρθιο, όμως δεν τα καταφέρνει. 

mixalis_katathesii-_3_
Στις επόμενες τρεις φωτογραφίες απεικονίζεται η επίθεση των Κροατών χούλιγκανς με τους αστυνομικούς να έχουν απομονώσει και την ομάδα που εκτιμούν ότι επιτέθηκε στον άτυχο 29χρονο. Ενώ για το τελευταίο στιγμιότυπο στην δικογραφία αναφέρεται πως το θύμα δέχεται χτύπημα.
mixalis_katathesii-_4_

Σε άλλα στιγμιότυπα που αποτυπώνονται στην δικογραφία φαίνεται η ομάδα των μαυροφορεμένων χούλιγκαν να είναι συγκεντρωμένη, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, σε σημείο έξω από την OPAP Arena, εξοπλισμένη με καδρόνια και φωτοβολίδες. Μάλιστα, διακρίνονται κάποιοι εξ αυτών να κινούνται με μηχανάκια.

mixalis_katathesii-_5_
mixalis_katathesii-_5a_


Σε άλλα πλάνα, οι χούλιγκαν φαίνονται να τρέχουν για να επιτεθούν, ενώ στη συνέχεια επιχειρούν να διαφύγουν, να πετούν και να δέχονται φωτοβολίδες - πιθανόν από τους αστυνομικούς που έχουν βρεθεί στο σημείο.

Τα στιγμιότυπα αυτά αποτυπώνονται και σε βίντεο που είδε νωρίτερα το φως της δημοσιότητας

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top