ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευκρινίσεις Δήμου Λεμεσού για παιδότοπο δημόσιου κήπου

Διευκρινίσεις Δήμου Λεμεσού για παιδότοπο δημόσιου κήπου

Για τις εξελίξεις σε σχέση με τον παιδότοπο του δημόσιου κήπου, ένα μέρος του οποίου σύμφωνα με προχθεσινό δημοσίευμα δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς η δωρεά που έλαβε εξαντλήθηκε, ενημερώνει ο Δήμος Λεμεσού.

Σε ανακοίνωση του, ο Δήμος Λεμεσού υπενθυμίζει πως ο αρχικός σχεδιασμός για την αναβάθμιση του παιδότοπου περιλάμβανε δύο διακριτά τμήματα , το κύριο μέρος – μια σύγχρονη παιδική χαρά που λειτουργεί από τα τέλη Μαΐου - και ένα μικρότερο συμπληρωματικό μέρος, που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

«Οι δωρητές έχουν ενημερώσει το Δήμο ότι έχουν καλύψει τον συμφωνημένο προϋπολογισμό, δαπανώντας το ποσό του 1,75 εκατ. ευρώ για το έργο, ποσό που περιλαμβάνει όλες τις μελέτες, υλικά και εργασίες για τον παιδότοπο, χωρίς καμιά επιβάρυνση στα ταμεία του Δήμου», προστίθεται.

Σημειώνει ότι πρόθεση των δωρητών είναι να παραχωρήσουν τα εναπομείναντα παιχνίδια και άλλα υλικά που έχουν ήδη αγοραστεί για το μικρότερο συμπληρωματικό μέρος, στο Δήμο Λεμεσού, για να αξιοποιηθούν σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης που θα καθοριστεί από τον Δήμο, σύμφωνα με τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών της Λεμεσού.

Όσον αφορά στο μικρότερο συμπληρωματικό χώρο, η ανακοίνωση αναφέρει ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει μόνο προκαταρκτικές εργασίες και ο Δήμος Λεμεσού μελετά διάφορες επιλογές για διαμόρφωση του χώρου η οποία θα περιλαμβάνει τοπιοτέχνηση, παγκάκια και ίσως ένα πολύ μικρό αριθμό παιγνιδιών, εάν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Ο Δήμος Λεμεσού, ευχαριστεί τους δωρητές για τη γενναιοδωρία τους προς την πόλη και για την αγάπη τους προς τα παιδιά μας, υποδεικνύοντας ότι «η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι η χαρά και ο ενθουσιασμός με τον οποίο τα παιδιά και οι οικογένειες της πόλης μας αγκάλιασαν τον αναβαθμισμένο, σύγχρονο και υπέροχο παιδότοπο της Λεμεσού».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top