Επώνυμη Ελληνίδα ποζάρει τόπλες και λέει: «Όταν αρέσεις σε εσένα όλα τα άλλα είναι απλά τρίχες»

Επώνυμη Ελληνίδα ποζάρει τόπλες και λέει: «Όταν αρέσεις σε εσένα όλα τα άλλα είναι απλά τρίχες»

Τη... γυμνή της αλήθεια αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η Έλενα Χριστοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η μάνατζερ μοντέλων ανέβασε στα social media ένα στιγμιότυπο όπου και ποζάρει δίχως ρούχα στον καθρέφτη του μπάνιου της έχοντας, ωστόσο, γυρισμένη την πλάτη στον φακό της κινητής της συσκευής.

 
Στη λεζάντα θέλησε να στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα: «Όταν αρέσεις σε εσένα… όλα τα άλλα είναι απλά τρίχες».
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE