LIFESTYLE

Η Σακίρα γράφει ιστορία στα MTV Video Music Awards: Θα τιμηθεί με το βραβείο «Video Vanguard»

Η Σακίρα γράφει ιστορία στα MTV Video Music Awards: Θα τιμηθεί με το βραβείο «Video Vanguard»

Ακόμη μια σπουδαία διάκριση για την Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα! Θα γίνει η πρώτη καλλιτέχνης από τη Νότια Αμερική που θα τιμηθεί με το περίφημο βραβείο «Video Vanguard».

Η απονομή του βραβείου στη Σακίρα θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια, εκτός από το περίφημο βραβείο στα MTV Video Music Awards διεκδικεί αγαλματίδιο στις κατηγορίες: «Καλλιτέχνης της Χρονιάς», «Καλύτερη Συνεργασία» για το «TQG» με την Κarol G και «Καλύτερου Latin» στην οποία είναι υποψήφια δύο φορές.

«Η Σακίρα είναι μια πραγματική παγκόσμια δύναμη που συνεχίζει να εμπνέει και να επηρεάζει τις μάζες με τη μοναδική της μουσική δεινότητα. Είναι πρωτοπόρος για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και μία από τις πρώτες καλλιτέχνιδες που ηγήθηκαν της παγκοσμιοποίησης της λατινικής μουσικής», δήλωσε ο Μπρους Γκίλμερ (Bruce Gillmer), πρόεδρος της Paramount για τη μουσική, τα μουσικά ταλέντα, τον προγραμματισμό και τις εκδηλώσεις και επικεφαλής περιεχομένου της Paramount+ για την μουσική.

«Ο τεράστιος αντίκτυπός της σε όλο το μουσικό τοπίο θα είναι μακροχρόνιος, καθώς συνεχίζει να δημιουργεί και να ψυχαγωγεί στο υψηλότερο επίπεδο».

 

Με το ειδικό βραβείο «Video Vanguard» έχουν τιμηθεί οι Μπιγιονσέ (Beyoncé), Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj), Μαντόνα (Madonna), Τζάνετ Τζάκσον (Janet Jackson), LL Cool J, Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), Ριάνα (Rihanna), Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) και Μίσι Έλιοτ (Missy Elliott).

Η σταρ θα εμφανιστεί επίσης στη σκηνή των VMAs για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια καθώς και οι Ντέμι Λοβάτο (Demi Lovato), Karol G και τα μουσικά συγκροτήματα Måneskin και Stray Kids.

Σύμφωνα με το MTV η τελετή απονομής των βραβείων θα γίνει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο διάσημο Prudential Center, του Νιου Τζέρσεϊ και θα μεταδοθεί σε περισσότερες από 150 χώρες.

Πηγή: newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top