Ελλάδα: Ο σύζυγος τη βιντεοσκόπησε με τον εραστή και εκείνη του έκανε μήνυση

Ελλάδα: Ο σύζυγος τη βιντεοσκόπησε με τον εραστή και εκείνη του έκανε μήνυση

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Ιαλυσού στη Ρόδο μετά από μήνυση 43χρονης Ελληνίδας για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων με δράστες δύο άγνωστα άτομα και ηθικό αυτουργό τον 44χρονο σύζυγό της.

Σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλε η 43χρονη, ενώ βρισκόταν στην παραλία του Παραδεισίου στο αυτοκίνητό της και σε προσωπικές στιγμές με τον σύντροφό της εκτός γάμου, δύο άγνωστοι άνδρες τους παρακολούθησαν και τους βιντεοσκόπησαν με κινητό τηλέφωνο.

Όπως ισχυρίστηκε, το υλικό αυτό στη συνέχεια το παρέδωσαν στον σύζυγό της.

Οι δράστες αναζητήθηκαν από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Ιαλυσού.

Πηγή: dimokratiki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE