Ελλάδα: Ο σύζυγος τη βιντεοσκόπησε με τον εραστή και εκείνη του έκανε μήνυση

Ελλάδα: Ο σύζυγος τη βιντεοσκόπησε με τον εραστή και εκείνη του έκανε μήνυση

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Ιαλυσού στη Ρόδο μετά από μήνυση 43χρονης Ελληνίδας για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων με δράστες δύο άγνωστα άτομα και ηθικό αυτουργό τον 44χρονο σύζυγό της.

Σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλε η 43χρονη, ενώ βρισκόταν στην παραλία του Παραδεισίου στο αυτοκίνητό της και σε προσωπικές στιγμές με τον σύντροφό της εκτός γάμου, δύο άγνωστοι άνδρες τους παρακολούθησαν και τους βιντεοσκόπησαν με κινητό τηλέφωνο.

Όπως ισχυρίστηκε, το υλικό αυτό στη συνέχεια το παρέδωσαν στον σύζυγό της.

Οι δράστες αναζητήθηκαν από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Ιαλυσού.

Πηγή: dimokratiki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.