Σοκ στην Κέρκυρα: Ασθενής της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου σκότωσε γυναίκα με στυλό

Σοκ στην Κέρκυρα: Ασθενής της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου σκότωσε γυναίκα με στυλό

Ασθενής μέσα στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας σκότωσε με στυλό μία γυναίκα χθες αργά το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν έγινε 21:55 όταν ένας χρόνιος ασθενής της ψυχιατρικής κλινικής επιτέθηκε και σκότωσε μία άλλη ασθενή, που νοσηλευόταν στη μονάδα Οξέων περιστατικών του νοσοκομείου. Η γυναίκα είχε εισαχθεί το απόγευμα της Πέμπτης στο νοσοκομείο.

Υπό άγνωστες συνθήκες, ο άνδρας, περίπου 45 ετών μετέβη στη μονάδα Οξέων και επιτέθηκε στην 63χρονη μέσα στο δωμάτιό της, την ώρα που εκείνη κοιμόταν.

Ο άνδρας της επιτέθηκε στη γυναίκα και της κάρφωσε ένα στυλό στην καρωτίδα, προκαλώντας της θανάσιμο τραυματισμό της.

Αμέσως σήμανε συναγερμός ενώ έχουν κληθεί γιατροί και νοσηλευτές της ψυχιατρικής κλινικής για καταθέσεις. Την έρευνα έχει αναλάβει το Εγκληματολογικό τμήμα της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας ενώ για τα αίτια της ανθρωποκτονίας έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

Πηγή: lifo.gr/Με πληροφορίες του Corfutvnews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ επανέλαβε το Σάββατο το αίτημά του για λύση δύο κρατών στην Κύπρο, μετά την τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Εξάλλου ο κ. Τατάρ ανέφερε ότι προγραμματίζεται μια συνάντηση σε μορφή 5+1 πριν από το τέλος του έτους, λέγοντας πως «θα είμαι κι εγώ εκεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE