ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

Δεν γίνεται να σας τρομάζουν τα γεννητούρια του φιδιού όταν έχετε διοργανώσει το baby shower

Δεν γίνεται να σας τρομάζουν τα γεννητούρια του φιδιού όταν έχετε διοργανώσει το baby shower

Ελάτε “νοικοκυραίοι” μου, “αγανακτισμένοι πολίτες”, “ανήσυχοι πατριώτες”, “ισορροπημένα ΜΜΕ”, “ισαποστάκηδες” και λοιποί “διαμαρτυρόμενοι”, πείτε το. Εδώ είμαστε. Σας ακούμε.

Πείτε μας ότι οι φασιστικές επιθέσεις στη Χλώρακα και προχθές βράδυ στη Λεμεσό ήταν “μεμονωμένα περιστατικά”, “δίκαιη διαμαρτυρία” και “έκφραση της αγανάκτησης του κόσμου”.

Γράψτε, ποστάρετε, μεταδώστε αγαπητοί συνάδελφοι δημοσιογράφοι για “αντιμαχόμενες πλευρές”, “επεισόδια”, “συγκρούσεις”, “αντίπαλα στρατόπεδα”, “ελληνοκύπριους κατοίκους και παράνομους μετανάστες” στο όνομα μιας ανύπαρκτης “ισορροπίας” και “αντικειμενικότητας” αλλά στην πραγματικότητα ενός επιτήδειου ισαποστακισμού που ξεπλένει τους ακροδεξιούς τραμπούκους. Δεν είναι κακό να παραδεχθείτε επιτέλους κάποιοι από εσάς ότι συμφωνείτε με τους τελευταίους, απεναντίας θα βρείτε την παραδοχή αρκούντως εξιλεωτική (και πόσο θλιβερό αλήθεια να το παίζετε ακόμα “κυπριακό Fox News” όταν ακόμα και ο ακροδεξιός/ψεκασμένος όχλος που μέχρι τώρα χαϊδεύατε σάς γύρισε την πλάτη).

Πείτε μας ότι στη Χλώρακα και τη Λεμεσό νιώθετε ανασφάλεια όταν περπατάτε στους δρόμους εξαιτίας των μεταναστών και όχι βέβαια των ντόπιων κακοποιών, τραμπούκων, χουλιγκάνων και μελών του οργανωμένου εγκλήματος.

Καταδικάστε νερόβραστα και αόριστα τη βία “απ’ όπου κι αν προέρχεται” εξισώνοντας θύτες και θύματα γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να καταδικάσετε ευθέως τους πρώτους.

Βαφτίστε πάλι τον ακροδεξιό όχλο “μερικά ακραία στοιχεία”, “μια χούφτα ανεγκέφαλοι”, “η άλλη πλευρά”, “αντιμεταναστευτική πορεία”, “διαδηλωτές” ή απλά “διαμαρτυρόμενοι” επειδή απλά η γλώσσα σας δεν γυρίζει για να πείτε “φασίστες”, “ρατσιστές” και “νεοναζί” μη τυχόν και σας πουν κομμουνιστές ή ενοχλήσετε καμιά ακροδεξιά πτέρυγα.

Πείτε μας πως για όλα αυτά φταίνε αυτοί που κουβαλιούνται εδώ, που δεν κάθονται ήσυχοι και με σκυμμένο κεφάλι, που θέλουν και δικαιώματα, που προκαλούν με τα τουρμπάνια, τα αλλαχού ακμπάρ και την "αγριάδα στο βλέμμα τους γιατί έτσι είναι από τη φύση τους", όπως φταίνε άλλωστε και τα θύματα βιασμού που μεθάνε και φορούν μίνι, σωστά; 

Κλαφτείτε πάλι λίγο ότι “υπερβάλλουμε”, “κάνουμε την τρίχα τριχιά”, “βαφτίζουμε φασίστα όποιον διαφωνεί μαζί μας”, “μεταφέρουμε την προπαγάνδα των αριστερών”.

Κάντε πως δεν υπάρχουν πογκρόμ, οργανωμένες επιθέσεις, άνοδος της ακροδεξιάς ή φασιστική ιδεολογία, χώστε και αυτές τις επιθέσεις κάτω από το χαλάκι των "λίγων απερίσκεπτων" (όπως άλλωστε το '63 και το '74)

Διαδώστε ακόμα λίγα τόσο-γελοία-που-δεν-πείθουν-ούτε-8χρονο fake news για απαγωγές εθνοφρουρών, μαχαιρώματα αστυνομικών από ντελιβεράδες (δεν τους έδωσε tip;), sleeper cells του ISIS στη Χλώρακα (κόψτε το πολύ Homeland) και για συγκρότημα κατοικιών άντρο ναρκωτικών, πορνείας και βιαστών (κόψτε επίσης και το The Wire).

Πείτε μας πάλι για επιδόματα, πράκτορες της ΜΙΤ, τρομοκράτες του ISIS, υβριδικό πόλεμο της Τουρκίας, εξισλαμισμό, αλλοίωση του δημογραφικού και του εχμ.. πολιτισμού μας για να γελάσουμε λίγο στις ζοφερές μέρες που ζούμε.

Πετάξτε πάλι κανένα ηλίθιο whataboutism τύπου “ναι αλλά για τον καταζητούμενο Σύρο που συναντήθηκε με την Υπουργό δε λέτε” ή “να σας πιάνει έτσι πόνος και για τους Κυπραίους που πεινούν” μπας και κοιμηθείτε πιο ήσυχοι το βράδυ.

Παινέψτε το “έργο” της δεκαετίας Αναστασιάδη στο μεταναστευτικό, τους Νουρήδες, τους Πελεκάνους, τα συρματοπλέγματα της πλάκας, το στοίβαγμα ανθρώπων σε στρατόπεδα-κολαστήρια χωρίς νερό και σαπούνι, την εγκατάλειψη γυναικόπαιδων στα ανοιχτά ή σε λιμάνια, την γκετοποίηση περιοχών με την εγκατάσταση μεταναστών σε χρεοκοπημένα οικιστικά συγκροτήματα με το αζημίωτο φυσικά ή τη διάλυση σχολείων όπως της Φανερωμένης στο όνομα του “καθαρισμού” της παλιά Λευκωσίας απ’ τους μετανάστες αλλά στην ουσία ένα δαπανηρό, υπερχρεωμένο δωράκι στην Εκκλησία που θα πληρώσουμε απ’ την τσέπη μας. Ακόμα καλύτερα, ψηφίστε Δίπλαρο ή Πελεκάνο για τον επόμενο πρόεδρο του ΔΗΣΥ και τον Νουρή Δήμαρχο Λευκωσίας για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το θεάρεστο “έργο” τους.

Επαναλάβετε λίγο πάλι εκείνο το Σιζοφρενικό “να διασφαλίσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα, σε αυτούς που δικαιούνται να τα έχουν” γιατί νομίζω δεν το έπιασαν όλοι την πρώτη φορά.

Πέστε πάλι από τα σύννεφα για τις ρατσιστικές επιθέσεις των τελευταίων ημερών ενώ συντελείτε με τις άστοχες εξισώσεις, τη βολική σιωπή, τη σιωπηρή αποδοχή, τα “εγώ εν τζιαι..” και “ναι μεν αλλά...” σας στην κανονικοποίηση του φασισμού.

Για όλα αυτά αγαπητοί “νοικοκυραίοι” (και άλλα πολλά που τα ξέρετε καλύτερα) δεν πρέπει τώρα να διαμαρτύρεστε για την αποθράσυνση του ακροδεξιού βόθρου. Δεν γίνεται να σας τρομάζουν τα γεννητούρια του φιδιού όταν έχετε διοργανώσει το baby shower.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top