LIFESTYLE

Παντρεύεται η ομορφότερη Ελληνίδα! Δεν είναι ούτε ένα χρόνο μαζί με το σύντροφο της κι όμως ετοιμάζεται για γάμο

Παντρεύεται η ομορφότερη Ελληνίδα! Δεν είναι ούτε ένα χρόνο μαζί με το σύντροφο της κι όμως ετοιμάζεται για γάμο

Ο έρωτάς τους είναι τόσο δυνατός που παρότι είναι ζευγάρι μόνο εδώ και 9 μήνες, όπως όλα δείχνουν, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος για τη Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Ο φακός του περιοδικού You εντόπισε την όμορφη παρουσιάστρια να κάνει διακοπές στη Μύκονο –όπου θα μείνει μέχρι το τέλος του μήνα- μόνη χωρίς τον αγαπημένο της, που όπως διαβάζουμε είχε ταξιδέψει αυθημερόν στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.

Φήμες κάνουν λόγο για γάμο τα Χριστούγεννα και εκείνη όπως αποκάλυψε φιλικό της πρόσωπο στο You είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και ευτυχισμένη και σχεδιάζει με λεπτομέρεια αυτή την τόσο σημαντική στιγμή στη ζωή της.

«Ζω το ομορφότερο καλοκαίρι μου. Για πρώτη φορά νιώθω τόσο σίγουρη και ασφαλής στην αγκαλιά του Δημήτρη» εμπιστεύτηκε σε φίλους της η Δούκισσα Νομικού.

Εκτός από τα προσωπικά της όμως που πάνε από το καλό στο καλύτερο, πρόοδος υπάρχει και στα επαγγελματικά της. Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό, η Δούκισσα θα ξεδιπλώσει φέτος το υποκριτικό της ταλέντο, αφού θα τη δούμε να πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «She’s with me» σε ένα ρόλο που αρχικά είχε προταθεί στη Ζέτα Μακρυπούλια. 

Η ίδια δέχτηκε με χαρά την πρόταση, αφού φέτος ούτε στον Θέμο θα τη δούμε, αλλά ούτε και στο “Dancing with the stars” που έχει προς το παρόν παγώσει λόγω του πολυδάπανου budget του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top