ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οδηγοί προσοχή: Οι αγρότες δυτικής Λευκωσίας αποκόπτουν τον κυκλικό κόμβο Κοκκινοτριμιθιάς

Οδηγοί προσοχή: Οι αγρότες δυτικής Λευκωσίας αποκόπτουν τον κυκλικό κόμβο Κοκκινοτριμιθιάς

Οι αγρότες της δυτικής Λευκωσίας αποκόπτουν το μεσημέρι της Κυριακής για 10 λεπτά τον κυκλικό κόμβο Κοκκινοτριμιθιάς με τα αγροτικά τους οχήματα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, καθώς όπως αναφέρουν, «δεν έγινε το παραμικρό προς άρση της διάκρισης και άνισης μεταχείρισης που επιφορτίζονται».

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Δυτικής Λευκωσίας είχε ανακοινώσει ότι η αποκοπή του κυκλικού κόμβου θα διαρκέσει από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 12.10. Προηγήθηκε συγκέντρωση των αγροτικών οχημάτων στο Συσκευαστήριο Ακακίου ενώ η πορεία προς τον κυκλικό κόμβο Κοκκινοτριμιθιάς ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 11.30 πμ, με τη συνοδεία Αστυνομίας.

Η περιοχή στον κυκλικό κόμβο Κοκκινοτριμιθιάς, όπου η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Δυτικής Λευκωσίας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση διαμαρτυρίας με αγροτικά οχήματα και αποκοπή του κυκλικού κόμβου από τις 12.00 μέχρι τις 12.10 το μεσημέρι, αστυνομεύεται ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Όπως είπε, η εκδήλωση και η αποκοπή της κυκλοφορίας στον κυκλικό κόμβο αναμένεται να προκαλέσει για κάποιο χρονικό διάστημα κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή και κάλεσε τους οδηγούς να είναι προσεκτική και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των Αστυνομικών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top