Στήριξη Νικόλα στην πρωτοβουλία Χριστοδουλίδη για συμμετοχή ΔΗΣΥ στην Κυβέρνηση

Στήριξη Νικόλα στην πρωτοβουλία Χριστοδουλίδη για συμμετοχή ΔΗΣΥ στην Κυβέρνηση

Την ώρα που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δέχεται «πυρά» από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ για την πρόσκλησή του προς το κόμμα της δεξιάς για συμμετοχή στην Κυβέρνηση, το ΔΗΚΟ δια του Προέδρου του, Νικόλα Παπαδόπουλου, εκφράζει τη στήριξή του, χαιρετίζοντας, μάλιστα, την κίνηση αυτή.

Σε ανάρτησή του στο «Χ» ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ αναφέρει «το @DIKO1976 έθεσε πρώτο την ανάγκη ενότητας και συλλογικότητας, για το καλό του τόπου, από την Άνοιξη του 2022, την εποχή που αποφάσιζε την υπέρβαση και τη στήριξη στον ΠτΔ».

«Αυτή η προτεραιότητά μας, άλλωστε, καθόρισε και την απόφαση μας για τον @Christodulides», προσθέτει ο κ. Παπαδόπουλος σημειώνοντας πως «επομένως, χαιρετίζουμε και στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία στην κατεύθυνση της ενότητας και συλλογικότητας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE