ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παναγιώτης Κύζας: Διεκδικεί το χρίσμα του ΔΗΣΥ για Δήμαρχος Παραλιμνίου-Δερύνειας

Παναγιώτης Κύζας: Διεκδικεί το χρίσμα του ΔΗΣΥ για Δήμαρχος Παραλιμνίου-Δερύνειας

Το χρίσμα του ΔΗΣΥ για την υποψηφιότητα για την υποψηφιότητα του Δημάρχου Παραλιμνίου-Δερύνειας, ανακοίνωσε ότι διεκδικεί ο Παναγιώτης Κύζας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «ανακοίνωσε την πρόθεσή του για τη διεκδίκηση της θέσης του Δημάρχου Παραλιμνίου – Δερύνειας, ύστερα από διαβούλευση με πολλούς φίλους και συνεργάτες, που ενδιαφέρονται για ένα νέο ξεκίνημα και για την επιτυχία του έργου του νέου Δήμου προωθώντας την ανάπτυξη της νέας δημοτικής περιοχής. Η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που προωθείται, είναι μια πρόκληση-πρόσκληση για να ενεργή εμπλοκή του κ. Κύζα νοιώθοντας ό,τι μπορεί να εργαστεί ανιδιοτελώς με εντιμότητα, υπευθυνότητα, σοβαρότητα και εμπειρία».

Στη συνέχεια αναφέρει πως: «ο κ. Κύζας διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Παραλιμνίου. Διεκδίκησε επίσης τη θέση του Δημάρχου στις δημοτικές εκλογές του 2006. ‘Έχει γνώση των προβλημάτων του Δήμου και της νέας δημοτικής περιοχής Παραλιμνίου – Δερύνεας – Φρενάρου και Αχερίτου και της προοπτικής ανάπτυξης της περιοχής. Είναι αποφασισμένος να εργαστεί για τη δημιουργία μιας νέας νοοτροπίας για σύγχρονη αντιμετώπιση των προβλημάτων και των θεμάτων που έχουν σχέση με τη νέα δημοτική περιοχή και την ανάπτυξή της. Στην απόφασή του αυτή έχει ενθαρρυνθεί από του φίλους και τους συνεργάτες τους, που προέρχονται από Αχερίτου, Φρέναρος, Δερύνεια και Παραλίμνι που ενδιαφέρονται για ένα νέο ξεκίνημα με την εφαρμογή της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Την ίδια ώρα σημειώνει ότι έχει ενημερώσει την ηγεσία του ΔΗΣΥ για την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Παραλιμνιου-Δερύνειας, σημειώνοντας ότι, «έχω θέσει το εαυτό μου στην υπηρεσία του κόμματος του και στις διαδικασίες που θα ακολουθήσει ο ΔΗΣΥ, για επιλογή του υποψηφίου, που θα διεκδικήσει τη θέση του Δημάρχου ως υποψήφιος του κόμματος».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Με Σύρους πρόσφυγες θέλει να πιέσει την Ευρώπη ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

Μονή Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής – Πέρνουν σειρά οι άλλοι τρεις μοναχοί

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top