LIFESTYLE

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της Κυπριακής Showbiz που θα συζητηθεί! Δεν κρύβονται πια

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της Κυπριακής Showbiz που θα συζητηθεί! Δεν κρύβονται πια

Λάτρης του ωραίου φύλου, ο Ελλαδίτης σεναριογράφος φαίνεται πως έκλεψε την καρδιά Κύπριας καλλονής, αφού εδώ και ένα περίπου μήνα αποτελούν το νέο hot ζευγάρι της Κυπριακής Showbiz.

Ο λόγος για τον Κώστα Βαζάκα ( σεναριογράφου του Όνειρο ήταν) που τα τελευταία χρόνια διαμένει μόνιμα στην Κύπρο, και την Miss Κύπρος 2005 Νικολ Τεμενέ, που τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει πολύ κοντά και όλοι μιλούν πλέον για ένα τρυφερό ειδύλλιο που αναμένεται να εξελιχθεί σε ένα φλογερό έρωτα.

Η καλλονή Λεμεσιανή και ο Ελλαδίτης σεναριογράφος  εδώ και ένα μήνα κάνουν συχνές δημόσιες εμφανίσεις με την Νικολ να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες τους δείχνοντας ότι τα βέλη του Θεού έρωτα την έχουν χτυπήσει γα τα καλά!

Άλλωστε όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες δείχνουν πολύ ταιριαστοί και άτομα που τους ζουν από κοντά έχουν να λένε για τη χημεία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top