Απίστευτο! Δημοσιογράφος φλέρταρε on air παρουσιάστρια της ΕΡΤ

Απίστευτο! Δημοσιογράφος φλέρταρε on air παρουσιάστρια της ΕΡΤ

Κι όμως συνέβη κατά την διάρκεια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε δημοσιογράφο να φλερτάρει την παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων. Ο λόγος για τον Νίκο Οικονομόπουλο, ο οποίος λέει στα αθλητικά στο δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης. Η παρουσιάστρια Αντριάνα Παρασκευοπούλου έδωσε πάσα για τα αθλητικά και ο Νίκος Οικονομόπουλος είπε: «Αδημονούμε να δούμε τις μεγάλες επιδόσεις και την Πανσέληνο το βράδυ. Να σου πω την αλήθεια θα ήθελα να είμαι μαζί σου, αλλά δε γίνεται...». Η παρουσιάστρια μετά το αρχικό σοκ-αφού ήταν κάτι που δεν περίμενε του είπε: «Σου αναγνωρίζω τουλάχιστον ότι είσαι ριψοκίνδυνος» και εκείνος κατέληξε: «Είμαι ναι»

Δείτε το video:

Πηγή: gossiptv

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE