ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Φιλανθρωπική εκδήλωση υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας Φιλίππας Καρσέρα Χριστοδουλίδου – Επίτιμης Προέδρου του ΚΥΦΑ

Φιλανθρωπική εκδήλωση υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας Φιλίππας Καρσέρα Χριστοδουλίδου – Επίτιμης Προέδρου του ΚΥΦΑ

Το ΚΥΦΑ παρουσιάζει την καλλιτεχνική βραδιά με κοκτέιλ ONE DAY • ONE MESSAGE • ONE GOAL η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου στις 19:00 στο Lemon Park στη Λευκωσία, υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη επίτιμης Προέδρου του ΚΥΦΑ.

Το μήνυμα της φιλανθρωπικής εκδήλωσης είναι STOP DISCRIMINATION και ο στόχος είναι η στήριξη και η αποδοχή των οροθετικών συνανθρώπων μας.

Κάθε χρόνο το ΚΥΦΑ διοργανώνει μια εκδήλωση για την στήριξη των οροθετικών ιδιαίτερα γυναικών με παιδιά που αντιμετωπίζουν πολλαπλά οικονομικά προβλήματα. Έτσι και φέτος διοργανώνομε διαφορετική, υπεροχή βραδιά ένα Fashion Show με διάφορους σχεδιαστές και επίσης μια καλλιτεχνική βραδιά Μουσικής με τις FORTISSIMO Θεσσαλονίκη και την Σοπράνο Μαρίσα Αναστασιάδου. Οι σχεδιαστές που θα λάβουν μέρος είναι οι Elizabeth Friedrich, Atelier
Anastasiou, MINDY BY ILIANA & Eponymo Fashion.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι Μάρκος Κωμοδρόμος και Άννα-Μαρία Ευτυχίου.

Έκθεση Ζωγραφική και κοσμημάτων Elizabeth Friedrich, Μαρίνα Σόλωνος, Νίκη Χριστοδούλου & Γιούλα Αραούζου.

Τιμή Εισιτηρίου: 30 euro

Εισιτήρια προπωλούνται στο https://shop.tickethour.com/

Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο - Κ.Υ.Φ.Α.

Μέγας Χορηγός: Khrais & Sons Ltd Στηρίζει: Rotary Club of Nicosia

Χορηγός Φιλοξενίας: Radisson Beach Resort Larnaca.

Χορηγός επικοινωνίας NRJ και ADBOARD. On the Decks DJ Christoph G (NRJ)

Πληροφορίες 25 340 305

Για περισσότερες πληροφορίες για το ΚΥΦA μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο www.kyfahivcenter.com και τη σελίδα του ΚΥΦA στο Facebook.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΦΑ

Το Κ.Υ.Φ.Α (Κέντρο Υποστήριξης Ανθρώπων Που Ζουν Με HIV/AIDS) ιδρύθηκε την 1ην Δεκεμβρίου του 2000 και είναι το πρώτο αναγνωρισμένο μη κερδοσκοπικό Σωματείο στην Κύπρο, που έχει σκοπό την συμπαράσταση και την υποστήριξη των ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS, των οικογενειών και των συντρόφων τους.

Παράλληλα, βασική προτεραιότητα του οργανισμού είναι η πρόληψη της εξάπλωσης της HIV λοίμωξης, αλλά και η καταπολέμηση των προκαταλήψεων και η
ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου γύρω από το τα θέματα που αφορούν την HIV λοίμωξη στην Κύπρο. Οι υπηρεσίες του Κ.Υ.Φ.Α παρέχονται δωρεάν, από άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, με απόλυτη εχεμύθεια και σεβασμό στο απόρρητο κάθε προσωπικής πληροφορίας, και χωρίς καμία διάκριση ως προς το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την θρησκεία ή την εθνικότητα.

Το 2018 και μετά από πολλούς αγώνες του ΚΥΦΑ εγκρίθηκε και δόθηκε το βοήθημα της οροθετικότητας, κάτι που δίνετε στην Ελλάδα από το 1989. Το ΚΥΦΑ διαθέτει την πρώτη κινητή μονάδα εξέτασης για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα επίσης λειτουργεί και μόνιμο checkpoint στα γραφεία του στην Λεμεσό όπου κάποιος μπορεί να εξεταστεί δωρεάν και ανώνυμα κατόπιν ραντεβού καλώντας το 1464

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top