Γενικός Ελεγκτής: Δημοσίευσε τις απολαβές του μετά την απόφαση Σαββίδη-Αγγελίδη για αυτορρύθμιση του Πόθεν Έσχες τους

Γενικός Ελεγκτής: Δημοσίευσε τις απολαβές του μετά την απόφαση Σαββίδη-Αγγελίδη για αυτορρύθμιση του Πόθεν Έσχες τους

Τις απολαβές του δημοσιοποίησε σήμερα (5/10) ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, με την Ελεγκτική Υπηρεσία να αναφέρει ότι τάσσεται υπέρ της διαφάνειας σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία και απολαβές κρατικών αξιωματούχων.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ελεγκτικής Υπηρεσία, «πέραν της δήλωσης Πόθεν Έσχες, που διά νόμου δημοσιεύεται, ο ΓΕ δημοσιεύει αυτοβούλως σε ετήσια βάση πλήρη στοιχεία εισοδημάτων».

Σημειώνεται ότι η δημοσίευση των απολαβών του Γενικού Ελεγκτή ήρθε μετά την απόφασή του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη και του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, Σάββα Αγγελίδη να προχωρήσουν με αυτορρύθμιση του ζητήματος του πόθεν έσχες τους.

Δείτε τις απολαβές του Γενικού Ελεγκτή:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE