Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι επιτήδειοι με τις απάτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - Δείτε παραδείγματα

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι επιτήδειοι με τις απάτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - Δείτε παραδείγματα

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για υποκλοπή λογαριασμών σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και ιδιαίτερα στο Viber.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε περίπτωση που λάβετε μήνυμα απο ομάδα στην οποία είσαστε μέλος στο Viber και περιλαμβάνει ένα ηλεκτρονικό σύνδεσμο, μην τον ακολουθήσετε γιατί έτσι θα δώσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας σε μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.

Σχετική είναι η εικόνα των εξής μηνυμάτων:

Η Αστυνομία υπενθυμίζει ότι για να αποτραπεί το ενδεχόμενο παράνομης πρόσβασης στους ηλεκτρονικούς σας λογαριασμούς θα πρέπει να αυξήσετε τα μέτρα ασφαλείας στους λογαριασμούς σας.

Σχετικές πληροφορίες για την αναβάθμιση των ρυθμίσεων ασφαλείας των λογαριασμών σας βρίσκονται στην ενότητα Συμβουλές της ιστοσελίδα της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην ιστοσελίδα https://cyberalert.cy/.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE