Η Disney δωρίζει εκατομμύρια δολάρια σε οργανισμούς του Ισραήλ που παρέχουν ανθρωπιστική βοήθεια στον πόλεμο

Η Disney δωρίζει εκατομμύρια δολάρια σε οργανισμούς του Ισραήλ που παρέχουν ανθρωπιστική βοήθεια στον πόλεμο

Το ποσό των δύο εκατομμυρίων δολαρίων αποφάσισε να δωρίσει η Walt Disney Company, σε οργανισμούς που παρέχουν ανθρωπιστική βοήθεια σε όσους επλήγησαν από τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς.

Ο Μπομπ Άιγκερ, διευθύνων σύμβουλος της The Walt Disney Company, δήλωσε πως «μετά τις φρικτές τρομοκρατικές επιθέσεις που είχαν στόχο Ισραηλινούς το περασμένο Σαββατοκύριακο, πρέπει όλοι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υποστηρίξουμε τους αθώους ανθρώπους που βιώνουν τόσο πόνο, βία και αβεβαιότητα – ιδιαίτερα τα παιδιά».

«Καταδικάζουμε αυτές τις επιθέσεις, το μίσος που τις κατηύθυνε, και όλες τις τρομοκρατικές ενέργειες, και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να βρούμε περισσότερους τρόπους για να παρέχουμε υποστήριξη στην περιοχή και να τιμήσουμε τα θύματα, τις οικογένειές τους και όσους επλήγησαν από αυτόν τον πόλεμο» επισήμανε.

Η Disney δωρίζει ένα εκατομμύριο δολάρια στην Magen David Adom, εθνική υπηρεσία επείγουσας ιατρικής βοήθειας και αντιμετώπισης καταστροφών στο Ισραήλ, καθώς και ένα εκατομμύριο δολάρια σε άλλους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στην περιοχή, με έμφαση στην παροχή βοήθειας σε παιδιά, σύμφωνα με το Variety.

 ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με αναφορές σε πιθανές θετικές εξελίξεις και με την προσοχή στραμμένη τόσο στα ΜΟΕ όσο και στις διεργασίες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, πραγματοποιείται σήμερα στις 16:30 η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE