ΔΙΕΘΝΗ

Συγκλονίζει κοριτσάκι πέντε ετών από τη Γάζα που περιγράφει τη φρίκη των βομβαρδισμών: «Η μαμά μας αγκαλιάζει όλους, τρέμει το σπίτι»

Συγκλονίζει κοριτσάκι πέντε ετών από τη Γάζα που περιγράφει τη φρίκη των βομβαρδισμών: «Η μαμά μας αγκαλιάζει όλους, τρέμει το σπίτι»

Η μικρή Τζένα, η οποία είναι μόλις 5 ετών, ζει με την οικογένεια της στη Γάζα και είναι ένα από τα παιδιά που βιώνει το χάος του πολέμου σε όλο του το μεγαλείο. Η ίδια περιγράφει μέσω του Tik Tok τα όσα συγκλονιστικά ζει παρά το νεαρό της ηλικίας της.

«Το πρωί και το βράδυ γίνονται πολλοί βομβαρδισμοί», λέει η Τζένα χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Πρέπει να ανησυχούμε όταν τρέμει το σπίτι. Νιώθω ότι πέφτει αργά, αργά, αργά και αν ακούσουμε κάποιο δυνατό θόρυβο φοβάμαι και η μαμά τους αγκαλιάζει όλους. Είμαστε παιδιά και δεν είναι σωστό να το κάνουμε αυτό στα παιδιά».

Όταν την ρωτούν αν φοβήθηκε, η Τζένα απάντησε «Ναι», προσθέτοντας: «Μου λείπει πραγματικά το σπίτι μου, αλλά δεν μπορώ να πάω λόγω των πολλών βομβαρδισμών».

Για τον τρόμο τους μίλησαν και άλλοι κάτοικοι της Γάζας. Η Youmna El Sayed, ανταποκρίτρια του Al Jazeera στη Λωρίδα της Γάζας, είχε αναγκαστεί να καταφύγει στο Khan Younis, μια πόλη στα νότια της Γάζας. «Είναι απαίσιο. Δεν έχουμε ρεύμα, νερό ή ίντερνετ» σημείωσε.

ΠΗΓΗ: Έθνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top