ΚΟΙΝΩΝΙΑ

TUS Airways: Επαναφέρει τις πτήσεις της από και προς Τελ Αβίβ  

TUS Airways: Επαναφέρει τις πτήσεις της από και προς Τελ Αβίβ   

Η TUS Airways ανακοινώνει την απόφασή της να επαναφέρει τις πτήσεις της από/προς το Τελ Αβίβ, μετά από ενδελεχή εξέταση της κατάστασης που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ισραήλ, με ισχύ από την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023.

Η TUS Airways έχει αξιολογήσει όλες τις εκθέσεις ασφαλείας, και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με όλες τις αρμόδιες αρχές όπως το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας της Κύπρου και του Ισραήλ, και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Αεροπορική Ασφάλεια (EASA), προκειμένου να ενημερώνεται τακτικά για την κατάσταση.

Η TUS Airways θα συνεχίσει να αξιολογεί την κατάσταση  σε καθημερινή βάση και να κάνει αλλαγές στο πτητικό της πρόγραμμα όταν και όπου χρειάζεται. Η ασφάλεια των επιβατών και των πληρωμάτων παραμένει η ύψιστη προτεραιότητά για την εταιρία.

Το αρχικό πρόγραμμα της TUS Airways για την Τρίτη 17 Οκτωβρίου θα περιλαμβάνει πτήσεις  μεταξύ Τελ Αβίβ και Λάρνακας και πτήσεις μεταξύ Τελ Αβίβ και Αθήνας.

Οι πτήσεις θα είναι διαθέσιμες προς πώληση μέσω της ιστοσελίδα tusairways.com.  Αρχικά, θα είναι διαθέσιμες προς πώληση οι πτήσεις της Τρίτης 17 και την Τετάρτης 18 Οκτωβρίου. Οι πτήσεις μετά την ημερομηνία αυτή θα αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατό.

Η TUS Airways θα δημοσιεύει τακτικές ενημερώσεις στην ιστοσελίδα της και στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις πτήσεις της από και προς Τελ Αβίβ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top