ΔΙΕΘΝΗ

Συγκινεί η μητέρα της 21χρονης Μία που έπεσε στα χέρια της Χαμάς - «Φέρτε το παιδί μου πίσω»

Συγκινεί η μητέρα της 21χρονης Μία που έπεσε στα χέρια της Χαμάς - «Φέρτε το παιδί μου πίσω»

Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε το μεσημέρι της Τρίτης η μητέρα της 21χρονης Μία Σεμ, της νεαρής Ισραηλινής ομήρου της Χαμάς στο πρώτο τέτοιο βίντεο που έδωσε το βράδυ της Δευτέρας η ένοπλη παλαιστινιακή οργάνωση για τον πόλεμο στο Ισραήλ.

«Εκλιπαρώ τον κόσμο. Παρακαλώ φέρτε το παιδί μου πίσω» είπε η μητέρα της 21χρονης που κρατούσε στα χέρια της φωτογραφία της κόρης της.

«Δεν γνώριζα μέχρι χθες αν είναι ζωντανή ή νεκρή, το μόνο που γνώριζα ήταν ότι μπορεί να είχε πέσει θύμα απαγωγής. Χθες είδα το μωρό μου στην τηλεόραση. Είδα ότι είναι ζωντανή. Είδα ότι την έχουν πυροβολήσει στο χέρι» είπε η Κερέν Σαρφ Σεμ.

Σύμφωνα με την ίδια η 21χρονη «φαίνεται τρομοκρατημένη». «Μου φαίνεται ότι είναι σε μεγάλο πόνο» πρόσθεσε η μητέρα της Μία.

«Το μόνο που έκανε ήταν να πάει σε ένα πάρτι για να διασκεδάσει και τώρα είναι στη Γάζα» συνέχισε εμφανώς συγκινημένη.

Όταν ρωτήθηκε από το Sky News για το αν έχει ένα μήνυμα για την κόρη της, είπε: «Σε αγαπώ πάρα πολύ και μου λείπεις».

«Όλες αυτές τις ημέρες αυτό που σκεφτόμουν ήταν το πώς θα την αγκαλιάσω όταν θα επιστρέψει σπίτι και αυτό είναι που κράτησε το μυαλό μου. Μπορεί γι΄ αυτό να είναι καλά και αυτό θέλω να πω στους άλλους γονείς να σκέφτονται θετικά» κατέληξε η μητέρα της Μία.

Δείτε όλη τη συνέντευξη τύπου της μητέρας της 21χρονης ομήρου:

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top