ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε δύο μαθητές μετά τη συμπλοκή σε σχολείο - Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν

Χειροπέδες σε δύο μαθητές μετά τη συμπλοκή σε σχολείο - Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν

Στη σύλληψη δύο μαθητών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου την Τετάρτη σχετικά με το επεισόδιο που έγινε σε σχολείο μεταξύ μαθητών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο εξ αυτών τη Δευτέρα.  

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, πρόκειται για έναν 16χρονο και έναν 17χρονο εναντίον των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, συνελήφθησαν σήμερα και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθεροι.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πρόκληση βαριάς και πραγματικής σωματικής βλάβης. Οι δύο μαθητές που τραυματίστηκαν μετά από συμπλοκή κατά τη διάρκεια διαλείμματος σε σχολείο της Πάφου είναι ένας 15χρονος και ένας 16χρονος.

Οπως δήλωσε ο κ. Νικολάου, στις 16 Οκτωβρίου και περί η ώρα 10:30, σε σχολείο της Πάφου, κατά τη διάρκεια διαλείμματος υπήρξε συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων από μαθητές με αποτέλεσμα δύο πρόσωπα, 15 και 16 ετών, να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως από τις περαιτέρω εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων, ανήλικων μαθητών του σχολείου, οι οποίοι  συνελήφθηκαν και ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς.

Η Αστυνομία, είπε ο κ. Νικολάου, θα χειριστεί τους δύο μαθητές βάσει του Νόμου ως ανήλικους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top