Πορεία αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης σήμερα στη Λευκωσία – Ισχυρή αστυνόμευση στο σημείο

Πορεία αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης σήμερα στη Λευκωσία – Ισχυρή αστυνόμευση στο σημείο

Πορεία αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου, από τα μέλη της Θύρα 9, στη Λευκωσία.

Η πορεία θα ξεκινήσει στις 7:00 το απόγευμα από την ΠΑΣΥΔΥ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Οδηγοί προσοχή: Κλειστό τμήμα της λεωφόρου Γρίβα Διγενή λόγω της πορείας της Θύρα 9

Αξίζει να αναφερθεί ότι, η Αστυνομία, ενήμερη για την εν λόγω πορεία, εκπόνησε σχέδιο δράσης και έλαβε όλα τα απαιτούμενα μέτρα αστυνόμευσης, με την «ισχυρή» παρουσία αστυνομικών που βρίσκονται ήδη στο σημείο, ούτως ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE