ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πέτρα εκσφενδονίστηκε από φορτηγό - Τραυματίστηκε σοβαρά 7χρονη – Διασωληνωμένη στο Μακάρειο

Πέτρα εκσφενδονίστηκε από φορτηγό - Τραυματίστηκε σοβαρά 7χρονη – Διασωληνωμένη στο Μακάρειο

Σε σοβαρή κατάσταση στο Μακάρειο βρίσκεται 7χρονο κοριτσάκι, το οποίο τραυματίστηκε από πέτρα που εκσφενδονίστηκε από φορτηγό, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 1:00 το μεσημέρι, όχημα που οδηγούσε ο πατέρας του κοριτσιού χτυπήθηκε από πέτρα που εκσφενδονίστηκε από φορτηγό, το οποίο κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση του αυτοκινητόδρομου.

Η πέτρα έσπασε και διαπέρασε τον μπροστινό ανεμοθώρακα, χτυπόντας το 7χρονο κοριτσάκι στο κεφάλι, το οποίο βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Το κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά, φέρει κάταγμα κρανίου και αιμάτωμα εγκεφάλου, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται διασωληνομένη στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Η Αστυνομία κάνει έκκληση στους πολίτες εάν γνωρίζουν οτιδήποτε που να αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, να επικοινωνήσουν με το 1460.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top