ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aπάνθρωπη πολιτεία: Κόβουν επίδομα από τριμελή οικογένεια για τα βραχιολάκια!

Aπάνθρωπη πολιτεία: Κόβουν επίδομα από τριμελή οικογένεια για τα βραχιολάκια!

Το Γραφείο Ευημερίας ενημέρωσε τριμελή οικογένεια πως στο τέλος του μήνα θα της αποκοπεί το επίδομα λόγω του ότι η μητέρα πηγαίνει κάποιες φορές στα πανηγύρια να καταφέρνει να πάρει έστω και 25 ευρώ μεροκάματο κάνοντας βραχιόλια.

Το αύριο δύσκολο για την 32χρονη μητέρα και τον 37χρονο σύζυγο της, οι οποίοι με χίλιες δυο οικονομικές δυσκολίες προσπαθούν να μεγαλώσουν την 4χρονη κορούλα τους.

;Όπως μεταδόθηκε στο Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του MEGA, στις (03/09) Εδώ και περίπου 4 χρόνια οι γονείς βρίσκονται στη μακρά λίστα των ανέργων, ενώ ο 37χρονος πατέρας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία δεν του επιτρέπουν καν να εργαστεί.

Και δεν τους έφτανε η φτώχια τους, λειτουργός του γραφείου ευημερίας ενημέρωσε χθες τον 37χρονο ότι το επίδομα που λάμβανε ύψους περίπου 750 ευρώ θα τους αποκοπεί, αφού προέκυψε καταγγελία για την σύζυγο του που πηγαίνει στα πανηγύρια.

Με δάκρυα στα μάτια η 32χρονη μητέρα περιέγραψε στο Mega την απόγνωση στην οποία βρίσκεται η οικογένεια της, ανησυχώντας για το αύριο, αφού η 4χρονη κορούλα της σε λίγες ημέρες θα πάει σχολείο και δεν έχει να τις προσφέρει ούτε τα απαραίτητα.

Μιλώντας με τον ιερέα της ενορίας της 32χρονης μητέρας μας επιβεβαίωσε ότι η τριμελής οικογένεια βοηθείται από την εκκλησιά και ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Ο 37χρονος πατέρας εξήγησε στο Γραφείο Ευημερίας την ακριβή εικόνα, άλλα όπως ισχυρίζεται του ανακοίνωσαν ότι εντός των επόμενων ημερών θα λάβει λάβει επιστολή με την οποία θα ενημερώνεται ότι το επίδομα αποκόπτεται από τέλος του μήνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Αυλαία πέφτει, 19 χρόνια μετά, για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου, στην τρίτη θανατική ανάκριση για τα αίτια του θανάτου του, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από τη γέφυρα της Άλασσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top