ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυρισμός 23χρονου πολίτη σε βάρος αστυνομικού - «Εννά σου σπάσω την κελλέ σου» - Τι λέει η Αστυνομία

Ισχυρισμός 23χρονου πολίτη σε βάρος αστυνομικού - «Εννά σου σπάσω την κελλέ σου» - Τι λέει η Αστυνομία

Αναγνώστης της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, επικοινώνησε μαζί μας και ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίστηκε με άσχημο τρόπο τα ξημερώματα της Τετάρτης (2/9) από αστυνομικούς .

Του Έκτορα Γεωργίου

Σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε ο 23χρονος παραπονούμενος, Σωτήρη Γεωργίου, δέχτηκε κλήση από την Αστυνομία να παρουσιαστεί στην ΜΜΑΔ, με την καταγγελία για εξύβριση αστυνομικού.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός θεωρήθηκε ύποπτος από την Αστυνομία για εξύβριση οργάνου της τάξης, καθώς έφευγε από βραδινή του έξοδο με το αυτοκίνητο της αδελφής του.

«Αστυνομικός τηλεφώνησε περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα στην αδερφή μου, στην οποία είναι γραμμένο το αυτοκίνητο και την ανησύχησε» μας είπε αρχικά ο Σωτήρης Γεωργίου και πρόσθεσε: «Όταν μετέβηκα στο τμήμα με ενημέρωσαν ότι είμαι κατηγορούμενος για εξύβριση αστυνομικού.

Τους αντιμετώπισα με τον καλύτερο τρόπο. Ήμουν πλήρως συνεργάσιμος. Με περικύκλωσαν αρκετοί αστυνομικοί της ΜΜΑΔ και άρχισαν να ζητούν εξηγήσεις για το περιστατικό. Μάλιστα, ένας από αυτούς με αυστηρό ύφος μου είπε ‘εννά σου σπάσω την κελλέ σου’». Σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστήριξε ο παραπονούμενος, μετά από πολλή ώρα «ανάκρισης» ήρθε στην σκηνή και ο αστυνομικός που δέχτηκε την φραστική επίθεση και με χαλαρό ύφος είπε «Ρε μα δεν είναι τούτος, εν εφορούσε έτσι φανέλα».

 Ο Σωτήρης Γεωργίου κατέληξε λέγοντας: «Έφυγα από το τμήμα η ώρα 05:00 τα ξημερώματα και έχασα και την ευκαιρία να βγάλω μεροκάματο. Είμαι άνεργος και επρόκειτο να δουλέψω για λίγες ώρες και να βγάλω κάποια χρήματα. Μετά απ΄ αυτή την ταλαιπωρία και την αδικαιολόγητη κράτησή μου, όμως, έχασα την ευκαιρία. Με ταλαιπώρησαν δεν είχαν κανένα στοιχείο εναντίον μου και ούτε μου απολογήθηκαν…».

Η θέση της Αστυνομίας

Σύμφωνα με την επίσημη θέση της Αστυνομίας για το όλο θέμα, ο οδηγός του αυτοκινήτου πέρασε από το δρόμο έξω από την Πρεσβεία του Ισραήλ και εξύβρισε τον αστυνομικό που εκτελούσε χρέη φύλακα. Ακολούθησαν ενέργειες για εντοπισμό του με στόχο να του γίνει παρατήρηση. «Στον αστυνομικό σταθμό του έγιναν παρατηρήσεις, ενώ ο νεαρός αρνήθηκε ότι πέρασε από τον συγκεκριμένο δρόμο. Το θέμα έκλεισε με την παρατήρηση χωρίς να γίνει οτιδήποτε άλλο» μας ανέφερε αρμόδια αστυνομική πηγή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top