Ντέιλι Σαμπάχ: Δημιουργία δικαστηρίου για τις περιουσίες μετά τη λύση του Κυπριακού

Ντέιλι Σαμπάχ: Δημιουργία δικαστηρίου για τις περιουσίες μετά τη λύση του Κυπριακού

Δικαστήριο για τις περιουσίες θα δημιουργηθεί μαζί με την Επιτροπή Περιουσιών έπειτα από τη λύση του Κυπριακού, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Ντέιλι Σαμπάχ, το οποίο θα είναι η ανώτατη Αρχή για την επίλυση περιουσιακών διαφωνιών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το Δικαστήριο για τις περιουσίες θα επιτρέπει στους πολίτες οι οποίοι διαφωνούν με την απόφαση της επιτροπής περιουσιών να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Θα λαμβάνει αποφάσεις με σκοπό την επίλυση προβλημάτων για αποτροπή πιθανών άδικων συμπεριφορών απέναντι στους δικαιούχους περιουσιών. Αν οι πολίτες δεν είναι ικανοποιημένοι από τις αποφάσεις του δικαστηρίου, θα έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν το ΕΔΑΔ, γράφει η εφημερίδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE