Ντέιλι Σαμπάχ: Δημιουργία δικαστηρίου για τις περιουσίες μετά τη λύση του Κυπριακού

Ντέιλι Σαμπάχ: Δημιουργία δικαστηρίου για τις περιουσίες μετά τη λύση του Κυπριακού

Δικαστήριο για τις περιουσίες θα δημιουργηθεί μαζί με την Επιτροπή Περιουσιών έπειτα από τη λύση του Κυπριακού, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Ντέιλι Σαμπάχ, το οποίο θα είναι η ανώτατη Αρχή για την επίλυση περιουσιακών διαφωνιών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το Δικαστήριο για τις περιουσίες θα επιτρέπει στους πολίτες οι οποίοι διαφωνούν με την απόφαση της επιτροπής περιουσιών να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Θα λαμβάνει αποφάσεις με σκοπό την επίλυση προβλημάτων για αποτροπή πιθανών άδικων συμπεριφορών απέναντι στους δικαιούχους περιουσιών. Αν οι πολίτες δεν είναι ικανοποιημένοι από τις αποφάσεις του δικαστηρίου, θα έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν το ΕΔΑΔ, γράφει η εφημερίδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE