ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αναβαθμίζεται η Μαρίνα Αγίας Νάπας: Έρχονται νέα εστιατόρια αλλά και εφαρμογή για κινητά

Αναβαθμίζεται η Μαρίνα Αγίας Νάπας: Έρχονται νέα εστιατόρια αλλά και εφαρμογή για κινητά

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας έχει καταστεί πόλος έλξης, τόσο για ντόπιους όσο και για τουρίστες, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου αφού πέρα από τη μαγική θέα στη Μεσόγειο διαθέτει αρκετά εστιατόρια και καφέ.

Παρόλα αυτά, στους σχεδιασμούς της Μαρίνας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της εμπορικής ζώνης, τόσο με καταστήματα όσο και με χώρους εστίασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η εταιρεία βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την ένταξη ενός νέου wine bar στην εμπορική ζώνη της Μαρίνας καθώς και ενός εστιατορίου υψηλής και συνάμα προσιτής γαστρονομίας, εγνωσμένης φήμης στην τοπική αγορά.

Μάλιστα, το Εμπορικό Τμήμα σε συνεργασία με το Τμήμα Πληροφορικής της Μαρίνας, βρίσκονται στη διαδικασία ανάπτυξης εφαρμογής για έξυπνα κινητά που θα «ανοίξουν πανιά» στην όλη εμπειρία του επισκέπτη. Ο χρήστης θα μπορεί να εξερευνήσει μέσω του κινητού του τις δυνατότητες αγορών, εστίασης αλλά και ψυχαγωγίας στη Μαρίνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εμπορική ζώνη της Μαρίνας Αγίας Νάπας είναι η μεγαλύτερη της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου η οποία εκτείνεται σε περισσότερα από 4 χιλ. τετραγωνικά μέτρα. Διαθέτει ξεχωριστό καλυμμένο χώρο στάθμευσης ενώ φιλοξενεί πάνω από 20 εμπορικά καταστήματα και χώρους εστίασης.

Ορόσημο της εμπορικής ζώνης αποτελεί το Κέντρο Εκδηλώσεων, ένα μοναδικό κτίριο που δεσπόζει στο κέντρο της Μαρίνας Αγίας Νάπας και αξιοποιείται, τόσο για κοινωνικές όσο και εταιρικές εκδηλώσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top