Επεισόδια στη Λεμεσό μεταξύ οπαδών: Αντάλλαξαν πέτρες και έριχναν μολότοφ – Στο νοσοκομείο 21χρονος

Επεισόδια στη Λεμεσό μεταξύ οπαδών: Αντάλλαξαν πέτρες και έριχναν μολότοφ – Στο νοσοκομείο 21χρονος

Σοβαρά επεισόδια έγιναν χθες το βράδυ (15/11) στη Λεμεσό από ομάδες ατόμων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 22:50 το βράδυ της Τετάρτης λήφθηκε πληροφορία για ομάδα φιλάθλων αποτελούμενη από 40 άτομα η οποία συγκεντρώθηκε έξω από σύνδεσμο φορώντας κουκούλες και κρατώντας ξύλα.

Στη συνέχεια δεύτερη ομάδα 70-80 ατόμων εμφανίστηκε να κρατά επίσης ξύλα και διάφορα άλλα αντικείμενα και κατευθύνονταν πεζοί στην περιοχή.

Οι δύο ομάδες οπαδών συναντήθηκαν και άναψαν φωτιές, αντάλλαξαν πέτρες και έριχναν μολότοφ.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και οι οπαδοί διαλύθηκαν στους δρόμους.

Από τα επεισόδια αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ 21χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στον αγκώνα.

Λήφθηκε αριθμός καταθέσεων και αποκλείστηκε η σκηνή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE