ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ληστεία σε περίπτερο: Εξασφαλίστηκε μαρτυρία που θα οδηγήσει στον δράστη - Φωτογραφία από τις έρευνες

Ληστεία σε περίπτερο: Εξασφαλίστηκε μαρτυρία που θα οδηγήσει στον δράστη - Φωτογραφία από τις έρευνες

Εντατικά συνεχίζονται οι εξετάσεις για τη σύλληψη του δράστη της ένοπλης ληστείας σε περίπτερο στην Κάτω Πάφο τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, η σκηνή έχει αποκλειστεί και εξετάζεται επιστημονικά από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και από άλλα μέλη της ΑΔΕ, με την Αστυνομία να έχει εξασφαλίσει κάποια μαρτυρία, η οποία σύντομα αναμένεται να τους οδηγήσει στον δράστη.

Ο κ. Νικολάου είπε στο ΚΥΠΕ πως ο 23χρονος υπάλληλος του περιπτέρου, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, στην κατάθεσή του είπε στην Αστυνομία, ότι γύρω στις 04:15 άντρας, ο οποίος ήταν ύψους περίπου 1.70, κανονικής σωματικής διάπλασης, που φορούσε ενδύματα σκούρου χρώματος και είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα, κρατώντας στο χέρι πιστόλι και μιλώντας αγγλικά, υπό την απειλή πιστολιού, τού ζήτησε τα λεφτά του ταμείου που αναγκάστηκε να του τα παραδώσει, ύψους περίπου 300 ευρώ. Στη συνέχεια αυτός αναχώρησε πεζός.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, το περίπτερο στο οποίο διαπράχθηκε η ένοπλη ληστεία βρίσκεται επί της οδού Αδαμάντιου Κοραή στην Κάτω Πάφο. Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο δράστης είναι της ένοπλης ληστείας, παράνομης μεταφοράς και κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β, και το αδίκημα του προσώπου καλυμμένο με προσωπίδα, καθώς και της απειλής.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Δείτε φωτογραφία:

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top