Επιχείρηση αεροδιακομιδής 57χρονου – Ενεργοποιήθηκε το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ ΝΕΑΡΧΟΣ – Δείτε βίντεο

Επιχείρηση αεροδιακομιδής 57χρονου – Ενεργοποιήθηκε το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ ΝΕΑΡΧΟΣ – Δείτε βίντεο

Ανακοινώνεται ότι, στις 07 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 07:20, το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ ΝΕΑΡΧΟΣ με σκοπό την αεροδιακομιδή άντρα 57 ετών, μέλος του πληρώματος του υπό σημαίας Μάλτας φορτηγού πλοίου "MGD JOY".

Το πλοίο έπλεε σε απόσταση 110ΝΜ Νότιο-Δυτικά Κύπρου, εντός της περιοχής ευθύνης Ε-Δ της Κυπριακής Δημοκρατίας (FIR Λευκωσίας) και για την εκτέλεση της αεροδιακομιδής κινητοποιήθηκε ελικόπτερο της 460ΜΕΔ της Διοίκησης Αεροπορίας του ΓΕΕΦ, με εξειδικευμένο νοσηλευτή της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

To άτομο παραδόθηκε με ασφάλεια στις 10:15 στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για περαιτέρω νοσηλεία.

 

Δείτε βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.