LIKE ONLINE

Επτά πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ σε ένα ξενοδοχείο – Εργαζόμενη αποκαλύπτει

Επτά πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ σε ένα ξενοδοχείο – Εργαζόμενη αποκαλύπτει

Αν και τα Χριστούγεννα είναι μια οικογενειακή γιορτή που οι περισσότεροι περνούν με τις οικογένειές τους, αν είστε από αυτούς που θα επιλέξουν μια απόδραση, μια εργαζόμενη σε ξενοδοχείο αποκαλύπτει επτά μυστικά για μια διαμονή χωρίς προβλήματα.

Η Ντάνι Κέσνελ, εργάζεται στο The Pearle Hotel στο Οντάριο του Καναδά και αποφάσισε να μοιραστεί τι δεν πρέπει να κάνετε ποτέ σε ένα ξενοδοχείο.

Αρχικά, μην κάνετε την κράτηση μέσω των σχετικών ιστοτόπων για καταλύματα (όπως πχ η trivago ή το booking), γιατί αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα, δεν είναι εύκολο για το προσωπικό του ξενοδοχείου να το λύσει.

«Χρησιμοποιώ αυτές τις ιστοσελίδες για να βρω ένα κατάλυμα αλλά αφού το βρω, κάνω την κράτηση είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω της δική του ιστοσελίδας» λέει η Κέσνελ, σύμφωνα με τη New York Post.

Κλειδώνετε πάντα την πόρτα

Η Κέσνελ συμβουλεύει να κλειδώνετε πάντα την πόρτα του δωματίου σας. «Υπήρξαν φορές που μπήκα κατά λάθος σε κάποιο δωμάτιο ή έδωσα τα κλειδιά σε κάποιον πελάτη δωματίου που ήταν κατειλημμένο» εξηγεί.

«Το να πάρεις επιστροφή χρημάτων για κάποιο λάθος γίνεται, το να ξεχάσει η καμαριέρα ότι σας είδε γυμνό δεν γίνεται. Να κλειδώνετε» τονίζει η Κέσνελ.

Γιατί είναι σημαντικό να μην παραβιάζετε τις πολιτικές των ξενοδοχείων

«Τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν χρηματική ποινή για την παραβίαση των πολιτικών τους. Δεδομένου ότι κρατούν την πιστωτική σας κάρτα στο αρχείο τους, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η παραβίαση των πολιτικών τους μπορεί να σας κοστίσει χιλιάδες δολάρια» λέει η Κέσνελ και μοιάζει αρκετά πειστική ώστε να μην ανάψουμε τσιγάρο ενώ απαγορεύεται για παράδειγμα ή για να μην παραβιάσουμε τις ώρες κοινής ησυχίας.

Τι να ελέγξετε πριν… βολευτείτε

Πριν ξεπακετάρετε, καλό είναι να ελέγξετε το κρεβάτι και γενικά το δωμάτιο του ξενοδοχείου. «Βεβαιωθείτε ότι έχει ζεστό νερό, ότι λειτουργεί το κλιματιστικό και όλες οι ηλεκτρικές συσκευές. Καλό είναι να εντοπίσετε νωρίς το πρόβλημα για να λυθεί όσο πιο νωρίς γίνεται».

«Μην ενοχλείτε»

Η Κέσνελ συμβουλεύει να χρησιμοποιείτε το χαρτάκι που γράφει «μην ενοχλείτε» και μπορούμε να κρεμάσουμε στην πόρτα του δωματίου μας.

«Έτσι δεν θα μπει το προσωπικό του ξενοδοχείου χωρίς την έγκρισή σας και εκτός από αυτό διευκολύνετε την υπηρεσία καθαριότητας».

Ελέγξτε τις παροχές πριν κλείσετε το δωμάτιο και κάνετε check out

Μην υποθέτετε ότι το ξενοδοχείο έχει πισίνα ή άλλες ανέσεις απλά και μόνο επειδή είναι πεντάστερο για παράδειγμα. «Μπείτε στην ιστοσελίδα και ψάξτε τι προσφέρει».

Τέλος, η Κέσνελ σημειώνει ότι η τελευταία στάση στη ρεσεψιόν πριν την αποχώρησή σας είναι κάτι που το προσωπικό εκτιμά.

«Ξέρουν ότι φύγατε, που σημαίνει ότι μπορούν να ξεκινήσουν την προετοιμασία για τον επόμενο επισκέπτη»

 ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top