Mall Πάφου: Τον πυροβόλησαν στον πισινό και στα γεννητικά όργανα… τυχαία!

Mall Πάφου: Τον πυροβόλησαν στον πισινό και στα γεννητικά όργανα… τυχαία!

Βρέθηκε τραυματισμένος στον μηρό και στα γεννητικά όργανα μετά από… τυχαίο πυροβολισμό.

Πρόκειται για την περίπτωση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Πέμπτη (10/09).
Μετά από πληροφορία ότι σε ανοιχτό χώρο δίπλα από το Mall στην Πάφο γινόταν άγριος καβγάς, αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απόπειρα δολοφονίας: Πυροβόλησαν 26χρονο – Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με τραύματα ο νεαρός
 

Στη σκηνή βρήκαν μόνο τον 26χρονο Γεωργιανό τραυματία στον… πισινό και στα γεννητικά όργανα, μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε (οι πληροφορίες που συγκέντρωσε η Αστυνομία, ανέφεραν ότι προηγήθηκε άγριος καυγάς ανάμεσα σε ομάδα ομοεθνών του 26χρονου εναντίον του οποίου διεπράχθη η απόπειρα φόνου).

Ωστόσο, ο 26χρονος αρνείται να βοηθήσει προβάλλοντας μάλιστα μια δικαιολογία που δεν μπορεί να γίνει εύκολα πιστευτή. Είπε, συγκεκριμένα, ότι περνούσε τυχαία από το σημείο στο οποίο σημειώθηκε η συμπλοκή και δέχθηκε απρόκλητα επίθεση και πυροβολισμό.

Ο τραυματίας, μάλιστα, ενέμεινε σε αυτόν τον ισχυρισμό…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE