ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σύννεφα, βροχές και καταιγίδες ο καιρός τις επόμενες μέρες - Αναλυτικά η πρόγνωση

Με σύννεφα, βροχές και καταιγίδες ο καιρός τις επόμενες μέρες - Αναλυτικά η πρόγνωση

Χαμηλή πίεση θα επηρεάζει την περιοχή μέχρι και αύριο, ενώ από την Κυριακή αναμένεται σταδιακά ασθενής ψηλή πίεση.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, αρχικά σε δυτικές και βόρειες κυρίως περιοχές, ωστόσο αργότερα τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν και να επεκταθούν, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι και τοπικά στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, χιονόνερο ή χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, σταδιακά στα παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και αργότερα κυρίως στα δυτικά και τοπικά στα νότια και στα βόρεια παράλια πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη, για να καταστεί αργότερα κυματώδης και τοπικά μέχρι πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, αρχικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, με μικρό ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως σε δυτικές και βόρειες περιοχές, ενώ τοπικά στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανόν να πέσει χιονόνερο ή χιόνι. Προοδευτικά από το μεσημέρι, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, ωστόσο αρχικά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα πνέουν τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά κυματώδης και τοπικά μέχρι πολύ κυματώδης, για να καταστεί αργότερα μέχρι ταραγμένη και τοπικά στα δυτικά και στα βόρεια ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις σε δυτικές και βόρειες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, ωστόσο στα δυτικά και στα βόρεια θα παραμείνει ταραγμένη.

Την Κυριακή, παραμονή των Χριστουγέννων, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως σε δυτικές περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα, ανήμερα Χριστούγεννα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το απόγευμα θα παρατηρηθούν τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top