ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοιξε η μία λωρίδα του δρόμου στο αεροδρόμιο Πάφου

Ανοιξε η μία λωρίδα του δρόμου στο αεροδρόμιο Πάφου

Άνοιξε η μία λωρίδα του δρόμου που εφάπτεται του αεροδρομίου Πάφου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hermes Airport, σε συνεργασία με τα Υπουργεία Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων και Δικαιοσύνης και σε συνέχεια της ανακοίνωσης που δημοσιεύτηκε στις 13 Οκτωβρίου 2023 αναφορικά με τον περιορισμό στην πρόσβαση οχημάτων στο αεροδρόμιο Πάφου.

Όπως αναφέρεται λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας, η λωρίδα αυτή μπορεί να χρησιμοποιούν για διέλευση όσοι επιθυμούν να σταθμεύσουν στον χώρο στάθμευσης P5, τα ενοικιαζόμενα οχήματα του P4 και όσοι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το βενζινάδικο.

Η στάθμευση απαγορεύεται αυστηρά για όλους. Ωστόσο επισημαίνεται πως για την αποβίβαση επιβατών μπορεί να χρησιμοποιείται ο χώρος στάθμευσης P1, με τις ανάλογες χρεώσεις, οι οποίες υπάρχουν στον σύνδεσμο εδώ

Παράλληλα, υπάρχει δωρεάν αποβίβαση για περιορισμένο χρόνο στο χώρο στάθμευσης δίπλα από τα ταξί και οι επιβάτες καλούνται να ακολουθούν τις κατευθυντήριες σημάνσεις.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της Αστυνομίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top