Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.

Όπως αναφέρεται λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας, η λωρίδα αυτή μπορεί να χρησιμοποιούν για διέλευση όσοι επιθυμούν να σταθμεύσουν στον χώρο στάθμευσης P5, τα ενοικιαζόμενα οχήματα του P4 και όσοι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το βενζινάδικο.
Η στάθμευση απαγορεύεται αυστηρά για όλους. Ωστόσο επισημαίνεται πως για την αποβίβαση επιβατών μπορεί να χρησιμοποιείται ο χώρος στάθμευσης P1, με τις ανάλογες χρεώσεις, οι οποίες υπάρχουν στον σύνδεσμο εδώ.
Παράλληλα, υπάρχει δωρεάν αποβίβαση για περιορισμένο χρόνο στο χώρο στάθμευσης δίπλα από τα ταξί και οι επιβάτες καλούνται να ακολουθούν τις κατευθυντήριες σημάνσεις.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της Αστυνομίας, καταλήγει η ανακοίνωση.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




