ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο κελί δύο άτομα που επιχείρησαν να πετάξουν με πλαστά έγγραφα

Στο κελί δύο άτομα που επιχείρησαν να πετάξουν με πλαστά έγγραφα

Διατάγματα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε σήμερα Κυριακή το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 33χρονου και 18χρονης προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενες υποθέσεις πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας, καθώς σε ξεχωριστές περιπτώσεις, τα δύο άτομα φέρεται να προσπάθησαν να πετάξουν με πλαστά έγγραφα.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χθες Σάββατο, στις 15:15 στον τομέα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου παρουσιάστηκε για αναχώρηση για την Ρώμη άντρας ο οποίος παρουσίασε γαλλικό διαβατήριο.

Διαπιστώθηκε ότι ήταν πλαστό και ανακρινόμενος ομολόγησε ότι σύμφωνα με τα πραγματικά του στοιχεία, είναι ηλικίας 33 ετών και είχε υποβάλλει αίτημα πολιτικού ασύλου, το οποίο απορρίφθηκε. Κατόπιν υπέβαλε προσφυγή στο Διοικητικό Δικαστήριο, ωστόσο η απάντηση ακόμη αναμένεται. Ο 33χρονος ακολούθως συνελήφθη για πλαστογραφία και πλαστοπροσωπία και τελεί υπό τριήμερη προσωποκράτηση.

Εξάλλου στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου στον τομέα των αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου παρουσιάστηκε γυναίκα με προορισμό το Bristol της Αγγλίας.

Η συγκεκριμένη παρουσίασε γαλλικό διαβατήριο το οποίο φέρεται να είναι πλαστό. Ανακρινόμενη ανέφερε πως είναι 18χρονη αιτήτρια πολιτικού ασύλου. Ακολούθως συνελήφθη και τελεί υπό τριήμερη προσωποκράτηση.

Οι εξετάσεις και για τις δύο υποθέσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Έξι καταγγελίες κέντρων αναψυχής στην Πάφο σε 48 ώρες για παραβάσεις

Έξι κέντρα αναψυχής κατήγγειλε η Αστυνομία Πάφου τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα σχετικά με παραβάσεις των σχετικών νομοθεσιών, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, τις δύο τελευταίες ημέρες μέλη της Τροχαίας Πάφου διενήργησαν συντονισμένες επιχειρήσεις με σκοπό την πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων. Κατά την επιχείρηση, συνέχισε, έγιναν 60 τροχαίες καταγγελίες, εκ των οποίων οι 22 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Ο κ. Νικολάου είπε πως ένεκα των ημερών η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να μην καταναλώσουν αλκοόλ πέρα του επιτρεπόμενου ορίου, να υπακούουν στις οδηγίες των μελών της δύναμης, και να οδηγούν με σύναιση και αμυντικά λαμβάνοντας υπόψη και τους άλλους οδηγούς.

Επιπρόσθετα σημείωσε ότι η Αστυνομία καλεί τους πολίτες να λάβουν τα δικά τους μέτρα προστασίας και να μην αφήνουν στο σπίτι μεγάλα χρηματικά ποσά και ακριβά αντικείμενα αλλά και να είναι βέβαιοι ότι ασφαλίζουν τις πόρτες και τα παράθυρα των κατοικιών τους, αλλά και ότι θέτουν σε λειτουργία τον συναγερμό των υποστατικών τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top