ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΔΕΚ Πάφου: Εκλογές εκτός απρόοπτου στις 27 Σεπτεμβρίου

ΕΔΕΚ Πάφου: Εκλογές εκτός απρόοπτου στις 27 Σεπτεμβρίου

Τη διενέργεια εκλογών στις 27 Σεπτεμβρίου για την ανάδειξη νέας Επαρχιακής Επιτροπής ΕΔΕΚ Πάφου θα προτείνει το Πολιτικό Γραφείο στην Κεντρική Επιτροπή την Κυριακή, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Κινήματος Μαρίνος Σιζόπουλος.

Ο κ. Σιζόπουλος ο οποίος απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στα κεντρικά γραφεία της ΕΔΕΚ ανέφερε ότι η παραίτηση του Προέδρου και των υπολοίπων μελών της Επαρχιακής Επιτροπής «διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την Κεντρική Επιτροπή την Κυριακή να προχωρήσει σύμφωνα με το Καταστατικό του κόμματος και να δώσει μια δημοκρατική, συλλογική και διαφανή λύση αναθέτοντας πια την ευθύνη επίλυσης του συγκεκριμένου προβλήματος  - που ήταν καθαρά τοπικό και ήταν πρόβλημα σύγκρουσης ανάμεσα σε μέλη της Επαρχιακής Επιτροπής - να λυθεί από τους άμεσα αρμόδιους και υπεύθυνους που είναι τα μέλη της Επαρχιακής Οργάνωσης της Πάφου μέσα από μια ανοικτή εκλογική διαδικασία».

Σε άλλη ερώτηση είπε ότι «η εισήγηση του Πολιτικού Γραφείου προς την Κεντρική Επιτροπή είναι να πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου».  Όμως, διευκρίνισε, «αυτό είναι υπό την αίρεση της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top