ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ισότητα ανακοίνωσε αναστολή των απεργιακών μέτρων στα ταχυδρομεία

Η Ισότητα ανακοίνωσε αναστολή των απεργιακών μέτρων στα ταχυδρομεία

Αναστέλλει τα απεργιακά μέτρα που είχε εξαγγείλει για τα μέλη της που εργάζονται ως ταχυδρομικοί διανομείς η συντεχνία Ισότητα.

O Πρόεδρος Κλαδικού Συμβουλίου Ταχυδρόμων της Ισότητας με επιστολή, που κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ ενημερώνει, τον Αν. Διευθυντή του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών ότι μετά την ενημέρωση που έλαβε ο κλάδος την Πέμπτη μέσω εγκυκλίου, για την πρόθεση της Υπηρεσίας να αλλάξει το μέχρι σήμερα καθεστώς διεξαγωγής υπερωριακής απασχόλησης για τους ταχυδρομικούς διανομείς, ο Κλάδος αποφάσισε να αναστείλει τα απεργιακά μέτρα που είχε εξαγγείλει για την ερχόμενη Τρίτη, 02/01/2024 και εντεύθεν.

Περαιτέρω ο Κλάδος αναφέρει ότι στην εγκύκλιο υπάρχουν σημεία τα οποία θα πρέπει, μέσω διαλόγου, να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες πριν την εφαρμογή της, σημειώνοντας πως σε κάθε περίπτωση, οι διευκρινίσεις θα πρέπει να δωθούν γραπτώς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top