Τροχαίο στο ύψος της Μουτταγιάκας – «Κάρφωσε» στο κιγκλίδωμα

Τροχαίο στο ύψος της Μουτταγιάκας – «Κάρφωσε» στο κιγκλίδωμα

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού μετά την έξοδο της Μουτταγιάκας είναι κλειστός μετά από Τροχαίο ατύχημα.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως οδηγός με κατεύθυνση την Λεμεσό κάτω από συνθήκες που διερευνώνται «κάρφωσε» στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του αυτοκινητόδρομου, ενώ στην συνέχεια το αυτοκίνητο του βρέθηκε να κοιτάζει ανάποδα. Άλλος οδηγός και αυτός με κατεύθυνση την Λεμεσό, δεν αντιλήφθηκε νωρίς το συμβάν με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στο προπορευόμενο όχημα.

Αυτή τη στιγμή στην σκηνή βρίσκονται μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, καθώς έχει προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο. Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχουν τραυματίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Στη Γενεύη ο Ιρανός ΥΠΕΞ για συνάντηση με Ευρωπαίους – «Θα τους ακούσει αλλά δεν θα διαπραγματευτεί»

LIVE: Στη Γενεύη ο Ιρανός ΥΠΕΞ για συνάντηση με Ευρωπαίους – «Θα τους ακούσει αλλά δεν θα διαπραγματευτεί»

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE