Βασίλης Πάλμας: «Στόχος η υλοποίηση του προγράμματος του Νίκου Χριστοδουλίδη»

Βασίλης Πάλμας: «Στόχος η υλοποίηση του προγράμματος του Νίκου Χριστοδουλίδη»

Στόχος όλης της Κυβέρνησης θα πρέπει να είναι με συλλογική δουλειά να εφαρμόσουμε και να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα διακυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο νέος Υπουργός Αμυνας Βασίλης Πάλμας.

"Θα ήθελα καταρχάς να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου να μου αναθέσει το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Άμυνας, ένα χαρτοφυλάκιο πολύ σημαντικό, με σημαντικό πολιτικό και άλλο ρόλο στα δρώμενα λειτουργίας μίας Κυβέρνησης" είπε ο κ. Πάλμας. 

Θεωρώ, πρόσθεσε, "πως σε ό,τι αφορά τους άξονες πολιτικής και εφαρμογής πολιτικής των θέσεων και των απόψεων που έχει η Κυβέρνηση σε σχέση με τα ζητήματα άμυνας θα τα κουβεντιάσουμε εκτενώς όταν και εφόσον και επίσημα αύριο αναλάβω τα καθήκοντά μου ως Υπουργός Αμυνας".

Ο κ. Πάλμας τόνισε πως "θα πρέπει να είναι στόχος όλης της Κυβέρνησης με συλλογική δουλειά να εφαρμόσουμε και να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα διακυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη που ήταν και το κοινωνικό συμβόλαιό του στην προεκλογική εκστρατεία με το λαό".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE