ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτές είναι οι προτεραιότητες του νέου Υπουργού Δικαιοσύνης

Αυτές είναι οι προτεραιότητες του νέου Υπουργού Δικαιοσύνης

Η μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης, ο εκσυγχρονισμός των φυλακών και η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών είναι οι τρεις άξονες στους οποίους εστιάζει ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτζιώτης.

Ευχαριστώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του, σε ένα «κρίσιμο και πολύ ευαίσθητο Υπουργείο», ο κ. Χαρτζιώτης δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως θα αναλώσει όλες του τις δυνάμεις «για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του, αλλά και αντάξιος του τόπου και της κοινωνίας, εφαρμόζοντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις και το συμβόλαιο του Προέδρου με την κοινωνία μας».

«Οι άξονες μου θα είναι, σε σχέση με τις αρμοδιότητες του συγκεκριμένου Υπουργείου, η συνέχιση και ολοκλήρωση του σημαντικότατου έργου της μεταρρύθμισης της δικαιοσύνης, που ήδη ξεκίνησε, σίγουρα ο εκσυγχρονισμός των φυλακών, αλλά και το σοβαρότατο θέμα που απασχολεί τον κάθε Κύπριο πολίτη, που είναι, επιτέλους, η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στον τόπο», συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top